Home Ubytování Ubytování v zahraničí Apartmány DUBRAVKO***+ Jadranovo, oblast Kvarner
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Apartmány DUBRAVKO***+ Jadranovo, oblast Kvarner

Hlavní město Praha
7. 11. 2018 - 20:51
499 Kč
Prodávající

Popis

Ubytování:
Apartmány DUBRAVKO ***+ pro 2 - 4 osoby se nachází v klidné a vilové čtvrti městečka Jadranovo, necelých 100 m od četných malých pláží stíněných borovicovým lesem. Do samoobsluhy a restaurace je to 300 m. Klientům je k disposici parkování a možnost využiti grillu. Majitel Vás může vzít svou loďkou na projížďku po okolí, ať už aby jste se vykoupali na jedné z malých, skrytých plážích anebo na chytaní ryb.

Poloha:
Jadranovo - malé turistické městečko, které se nachází pouhých 9 km od turistiského střediska Crikvenica, kde si můžete odpočinout a vychutnat si nedotčenou přírodou je známé především svými četnými plážemi, osamělými zátokami a křišťálově čistým mořem. Pro turistickou atrakci tohoto pobřežního místa, kromě přírodních krás, kterým oplývá, jsou záslužný i její pohostinní lidé a také výborná gastronomie.

Zajimavosti:
Četné zábavné události jako jsou tradiční rybářské večery pořádané v průběhu léta. Nejznámější jsou Dny Jadranova - Jakovlje s kulturním, zábavním a sportovním programem.

Okolí:
Příjemné lázeňské město Crikvenica je díky svému klimatu už více než 100 let uznáváno jako klimaticky ideální místo v této části Jadranu. Čistý mořský vzduch, písečné a oblázkové pláže, zvláště vhodné pro děti a neplavce, dlouhé promenády lemované palmami. Město samo pak nabízí poměrně pestrý noční život a spoustu příležitostí pro aktivní dovolenou. Nezapomeňte navštívit Akvárium, místní velikou atrakci, kde si můžete prohlédnout ukázky bohatého jadranského podmořského života.

Sportovní vyžití:
7 km vzdálené sportovní středisko Kačjak se nachází v borovém lese na vrcholu stejnojmenného poloostrova. Centrum má 3 tenisové kurty, univerzální hřiště na fotbal a basketbal a badmintonové hřiště a minigolf. Na Kačjaku se nachází i běžecká dráha, která vede kolem poloostrova a podel moře. Vzhledem ke kvalitě terénu, množství vyžití, středisko je vhodné pro pořádání tenisových kempů před a mimo sezónu.

Stravování:
Vlastní.

Pláž:
Oblázková, místy kamenitá.
CA Dalmacijatour

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Chorvatsko
Turistický region
Kvarner
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Apartmány DUBRAVKO***+
Ulice a číslo popisné
Jadranovo
Město, obec
Jadranovo
PSČ, ZIP code apod.:
Popis možností pro děti
Zajimavosti: Četné zábavné události jako jsou tradiční rybářské večery pořádané v průběhu léta. Nejznámější jsou Dny Jadranova - Jakovlje s kulturním, zábavním a sportovním programem.
Popis možností sportovního vyžití
Sportovní vyžití: 7 km vzdálené sportovní středisko Kačjak se nachází v borovém lese na vrcholu stejnojmenného poloostrova. Centrum má 3 tenisové kurty, univerzální hřiště na fotbal a basketbal a badmintonové hřiště a minigolf. Na Kačjaku se nachází i běžecká dráha, která vede kolem poloostrova a podel moře. Vzhledem ke kvalitě terénu, množství vyžití, středisko je vhodné pro pořádání tenisových kempů před a mimo sezónu.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Klimatizace
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka

Apartmány DUBRAVKO***+ Jadranovo, oblast Kvarner

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomislav Vojnovič
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!