Home Ubytování Ubytování v zahraničí VILLAGGIO MACINELLE-TIP NA LEVNOU KRÁSNOU DOVOLENOU V ITÁLII
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VILLAGGIO MACINELLE-TIP NA LEVNOU KRÁSNOU DOVOLENOU V ITÁLII

Celá ČR
30. 3. 2016 - 23:05
1 700 Kč
Prodávající

Popis

POJEĎTE NA DOVOLENOU DO KRÁSNÉHO VILLAGGIA v MARINA DI CAMEROTA v ITÁLII
-v oblasti UNESCO, KTERÁ DVAKRÁT VYHRÁLA SOUTÉŽ O NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽ V ITÁLII A PRÁVĚ TEĎ SE ZDE NATÁČÍ HOLLYWOODSKÝ FILM !!
-pár kroků OD BÍLÉ PLÁŽE I CENTRA MĚSTEČKA !!
NEZAPOMENUTELNÁ DOVOLENÁ PLNÁ RELAXU A ZÁBAVY !!

VÝHODNÉ AKCE: v červnu již od 1750 Kč na osobu , v červenci od 4000 Kč na osobu !!
PRO SKUPINY APARTMÁN ZDARMA !!!

VILLAGGIO RESIDENCE MACINELLE

Popis: jedno z nejkrásnějších villaggií, mnohokrát oceněno cenou kvality a dalšími cenami , malebně zasazeno ve scenérii podivuhodné přírodní krásy do olivového háje ,
disponuje 22 apartmány, umístěnými v řadových vilkách s kuchyní a příslušenstvím, každé má terasu.

Majitel a personál se snaží o zajištění těch nejlepších podmínek pro co nekrásnější nezapomenutelnou a bezstarostnou dovolenou, důkazem jsou stále navracející se klienti a skupiny.

Je zde recepce, bar s milou obsluhou a vynikajícím občerstvením, možnost grilování, v létě animační programy, karaoke, divadlo, ...dále je zde bazén, odkud je nádherný výhled na zátoku a nádhernou pláž z bílého písku Calancu, možnost kurzů plavání a potápění, slunečníky a lehátka v ceně, je zde také bar, možnost půjčení šlapadel a loděk, ..

Podél pláže se můžete vydat na krásnou procházku k saracénské věži i za ní na osamělý ostrůvek, cesta lemována fíky, oleandry, kaktusy...s úchvatnými výhledy na městečko z druhé strany. Právě na Calance můžete obdivovat nezapomenutelné západy slunce za obzor. Mořské dno pro svou krásu ocení potápěči..

Pláž má pozvolný vstup, je vhodná pro rodiny s dětmi..uspokojí každého,plavce i neplavce. Pláž je obklopena útesy,saracénskou věží ,lze odtud dosáhnout dvou jeskyní . Cestička, která vede k pláži, je kvetoucí alejí s lavičkami, výhledy na moře, sochou Otce Pia a parčíkem pro děti.

K dispozici je wifi, pračka, parkoviště.
UBYTOVÁNÍ:
apartmány jsou všechny moderně a nově vybaveny. Všechny mají vlastní vchod, TV, terásku nebo balkon s výhledem na moře, vlastní soc. zařízení.

Apartmán typu A bilo: pro 3/4 osoby je složen z ložnice s manželským lůžkem, z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a s plně vybaveným kuchyňským koutem, který se nachází na terase, vlastní sociální zařízení, TV.

Apartmán typu B bilo: pro 4 osoby je složen z ložnice s manželským lůžkem, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. Vybavený kuchyňský kout, TV, vlastní soc. zařízení.

Apartmán typu C trilo: pro 5 osob je složen z ložnice s manželským lůžkem, pokojem s poschoďovou postelí, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou (6 osoba pouze na vyžádání). Vybavený kuchyňský kout, TV, vlastní soc. zařízení.

STRAVOVÁNÍ: vlastní v apartmánech s plně vybaveným kuchyňským koutem.
Kousek od villaggia se nachází spousta skvělých levných restaurací a bufetů.Také potraviny, ovocný a zeleninový trh a obchůdky.

VÝLETY: Amalfi, Pompeje a Vesuv, Lamparáta noční výlov ryb, lodní výlety do paleolitických jeskyní, Paestum a Buvolí farma, ...Kalábrie...ochutnávky vína, limoncella,,

INFO:
Bc.Zdislava Glombová
email: zdisa.glombova@seznam.cz
telefon:00420 732 499 727

WEB:
www.villaggio-macinelle.com

a Paní Renata Mikulíková
www.kampanie.com
AGENTURA KAMPANIE

Ck KOTOUR -www.kotour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Kampánie
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Umístění v rámci obce
v centru obce
Název ubytovacího zařízení
VILLAGGIO MACINELLE
Ulice a číslo popisné
Loc. Calanca, 84059
Město, obec
Itálie
PSČ, ZIP code apod.:
Popis možností pro děti
animační programy se skvělými animátory, během dne i večer,divadlo,bazén, baby club, disko pro děti, kousek park a vyžití-skluzavky atd..pro děti, zmrzlinárny, bufety, obchody...gril, hudba, disko,...obchůdky na pláži,bar na pláži..
Popis možností sportovního vyžití
půjčení loděk, šlapadel na pláži,cvičení, ..kurzy plavání a potápění, diskotéka,Aqua gymnastika u bazénu i na pláži. -Parrandeando (17-19.6.2016 )-Marina se promění v latinskoamerickou čtvrť-návštěvník si připadá jako by byl vtažen do karibského světa- venezuelský svátek, organizovaný italskou asociací Alma Llanera -závody v latinských tancích, volba miss, promenáda v šatech, ochutnávka venezuelských pokrmů..kostýmy jako na karnevalu v Riu..

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Klimatizace
Sportoviště, vhodné pro sport
Wellness (vířivka, masáže atd.)
Bazén
Krb
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Restaurace
Bar
Vhodné pro kongresy a prezentace

VILLAGGIO MACINELLE-TIP NA LEVNOU KRÁSNOU DOVOLENOU V ITÁLII

Zavřít Zavřít
Prodávající
Karolína Mrázková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!