Home Ubytování Ubytování v ČR Apartmán Tereza - Abertamy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Apartmán Tereza - Abertamy

Karlovarský kraj
11. 4. 2016 - 05:57
350 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaného a kompletně vybaveného bytového apartmánu v krušnohorském městečku Abertamy. Apartmán o velikosti 3+1 s balkonem nabízí pronájem pro 4-6 osob.
Obývací pokoj s rohovou rozkládací sedací soupravou, TV, WIFI a jídelním stolem pro 4 osoby. Ložnice č.1 s manželskou postelí a rozkládacím křeslem (přistýlka). Ložnice č.2 s manželskou postelí a balkonem s výhledem na Plešivec. Komletně vybavená moderní kuchyně (rychlovarná konvice, kávovar, topinkovač, mikrovlnka, myčka, lednice s mrazákem, sklokeramická deska s troubou). Velký sprchový kout společný s WC - odděleno příčkou. Možnost využití sklepní kóje v přízemí domu.
Cena za ubytování v zimním období 350,-/osoba/noc. V letním období 300,-/osoba/noc. Děti do 10 let - 1/2 ceny.

Parametry

Turistický region
Krušné hory a Podkrušnohoří
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Umístění v rámci obce
v centru obce
Název ubytovacího zařízení
Apartmán Tereza
Ulice a číslo popisné
Město, obec
Abertamy
PSČ
Celková kapacita zařízení (osob)
6
Popis možností pro děti
Pískoviště před domem. Nové dětské hřiště cca 100 m od objektu.
Popis možností sportovního vyžití
Apartmán Tereza se nachází nedaleko Ski areálu Abertamy, jenž nabízí několik sjezdových tratí včetně K2 Freestyle Park. Ski areál Abertamy se v roce 2013 stal součástí nově otevřeného skiareálu Plešivec, který je jedním z nejhezčích skiareálů v České republice. Protože je aktuálně i nejmladší, využívá ty nejmodernější technologie. Rychlé a komfortní lanovky, přes 10km sjezdovek se 100% umělým zasněžováním, skiservis, půjčovny a test centrum světových značek Atomic a Salomon, lyžařskou školu, dobré občerstvení po celém areálu a bezplatné parkoviště. V okolí jsou ideální terény pro běžkaře s možností napojení na Krušnohorskou magistrálu. Pro letní měsíce je zde možnost pěší turistiky se zajímavými naučnými stezkami.Okolí Abertam i Hřebečné nabízí mnoho příležitostí pro aktivní dovolenou - houbaření v lesích plných hub, sbírání borůvek a brusinek,či poznávání zajímavé a pohnuté historie pohraničí.Za zmínku pak jistě stojí lanový park na vrcholu Plešivce, kde můžete vyzkoušet např. volný pád, obří houpačku, či si zastřílet z luku.V okolí na Vás čeká velký výběr značených turistických i cyklistických stezek různé délky (Abertamy leží na trase Stonemanu). Mezi nejoblíbenější trasy patří naučná stezka Blatenský příkop, nebo Božídarské rašeliniště.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Balkón / předzahrádka

Apartmán Tereza - Abertamy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Kabeš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!