Home Ubytování Ubytování v zahraničí Park Hotel Ambrózia
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Park Hotel Ambrózia

Celá ČR
8. 2. 2016 - 11:16
104 282 Kč
Prodávající

Popis

Prodej práv leasingu v Maďarsku Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrózia

Nabízíme k prodeji timeshare v Park Hotel Ambrózia použitého každý sudý rok 15.héten, vhodný pro 2 osoby (NR 16) bytu. Koupí využít slevy až 2038th. Jeden z nejpopulárnějších wellness hotel v Hajdúszoboszló Park Hotel Ambrosia. Klidná Matyas Kiraly pěší ulice v centru města Hajdúszoboszló. Perfektní volbou pro každé roční době, protože velké wellness centrum nabízí nezapomenutelné zážitky. Ambrosia Hotel nabízí 24 apartmánů a 3 standardní pokoje.

Kupní cena: 1.200.000 HUF / 3859 EURO / 104282 CZK

wellness služby

V hotelu je wellness centrum se čtyřmi bazény, sauna a infračervená kabina jsou k dispozici hostům. vchod Město lázně je 50 metrů, na začátku roku 2010 bylo předáno Aqua Palace Indoor Waterpark se nachází 100 metrů od hlavního vchodu do hotelu.
Masáž oddělení kromě tradiční thajské masáže širokou škálu rozmazlování ošetření čekají naše návštěvníky.

pohostinství

V naší restauraci kuchaři jsou zodpovědný za své kulinářské potěšení, vína z Tokaje je známá vinařství Anděl vinice a vinice je obohacen o unikátních předmětů.
V létě zářivé milovníci noční život je pro hotelové hosty k návštěvě zahrady 200 míst, kde můžete ochutnat živou hudbu maďarských chutí středomořské kuchyně. Široký výběr koktejlů a domácích vín jsou vynikající vynikající chladiče v parném letních večerů. V zimě, relaxovat, lék nebo se stát ostrovem v klidném prostředí hotelu nabízí širokou škálu zvýhodněné pobytové balíčky.

Hotel se nachází v těsné blízkosti světově proslulého komplexu Hungarospa lázně. Plain Hajdúszoboszló nejznámějšího lázeňského města - hlavním lákadlem je známé lázně, pláž, Aqua Park a Aqua Palace, skládající se z lázeňského komplexu. Komplexní služby Léčebný celoročně nabízí nezapomenutelný zážitek v lázeňských a rekreačních hosty, stejně jako malé a velké rodiny s dětmi.
Spa: Velký historie, proslavila lázně termální vodou a řadou prvotřídních zdravotnictví, národní zdravotní středisko. Otevřeno po celý rok.
Pláž: 30-akr pláž 13 ks bazénů nezapomenutelným zážitkem: na pobřeží Středozemního moře, vlny, šampaňské, děti, osnov a omega-bazény. Otevřeno od května do podzimu.
Aqua Park Aqua Park vodní skluzavky, které nabízejí skutečný ráj: obří, vodní, multi skluzavka, kamikadze, černá díra, šílená řeka, velká díra, twister a Niagara. Otevřeno od června do podzimu.
Aqua Palace: Aqua Palace-tematické kryté bazény, vodní skluzavky, dětské-přátelské služby a různé programy čekají na ty, kteří hledají odpočinek, a to iv zimě. Otevřeno po celý rok.


Kontakt:
Timeshare Universum Ltd.
Maďarsko 1138 Népfürdő 21 u / C
06706260048

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Maďarsko
Turistický region
Termální lázně
Druh ubytovacího zařízení
Rekreační střediska
Název ubytovacího zařízení
Timeshare Universum Kft
Ulice a číslo popisné
Mátyás Király 8
Město, obec
Hajduszoboszlo
PSČ, ZIP code apod.:
4200
Celková kapacita zařízení (osob)
2
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Vhodné pro invalidy
Parkování u objektu
Internet
Klimatizace
Sportoviště, vhodné pro sport
Fitness (posilovna)
Wellness (vířivka, masáže atd.)
Sauna
Bazén
Vlastní WC na pokoji
Restaurace
Bar

Park Hotel Ambrózia

Zavřít Zavřít
Prodávající
Timeshare Universum
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!