Home Ubytování Ubytování v ČR Stylová chalupa s bazénem , trampolínou - letní dovolená
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Stylová chalupa s bazénem , trampolínou - letní dovolená

Královéhradecký kraj
16. 12. 2015 - 16:55
99 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme ubytování v Sedloňově v Orlických horách v našich dvou objektech.
Ve stylové horské chalupě U Kožešníků, kterou pronajímáme celou cca pro 14 osob. K dispozici čtyři ložnice, velká vybavená kuchyň, 2x WC, 2x sprcha, velká společenská místnost s BTV, DVD, SAT, radio. Parkování vedle chalupy, v chalupě lyžárna.

Druhý objekt Dům s apartmány U Kožešníků se nachází na vedlejším pozemku, vedle horské chalupy. Pronajímáme pět apartmánů, každý po čtyřech lůžkách, možnost i přistýlky. V každém apartmánu je kuchyňský kout s veškerým vybavením, WC, sprchový kout, BTV, mikrovlnka, lednice, rychovarná konvice. V přízemí domu je velká společenská místnost. U domu parkoviště a k dispozici lyžárna.

ZIMA :V místě se nachází lyžařský areál pro děti i dospělé, dále ve vzdáleném 3 km Deštném v O.h. najdete šest sjezdovek s vleky a dvousedačkovou lanovku. Přijeďte nás navštívit a užít si na svahu i na značených běžkařských tratích.

LÉTO : U objektu dřevěné prolézačky, houpačky, velká dětská skluzavka, zahradní bazén s pískovou filtrací, koš na basket, velké travnaté hřiště vhodné na míčové hry, minifotbal, ruské kuželky. Půjčujeme el. šipky, balony, pálky, malé nafukovací bazénky. Venkovní posezení, zahradní krb, velký přenosný gril na dřevěné uhlí.

Parametry

Turistický region
Orlické hory a podhůří
Druh ubytovacího zařízení
Chalupy
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Chalupa u Kožešníků
Ulice a číslo popisné
Sedloňov 88
Město, obec
Sedloňov
PSČ
51791
Celková kapacita zařízení (osob)
14
Popis možností pro děti
LÉTO : U objektu dřevěné,zahradní trampolína, prolézačky, houpačky, velká dětská skluzavka, zahradní bazén s pískovou filtrací, koš na basket, velké travnaté hřiště vhodné na míčové hry, minifotbal, ruské kuželky. Půjčujeme el. šipky, balony, pálky, malé nafukovací bazénky. Venkovní posezení, zahradní krb, velký přenosný gril na dřevěné uhlí.
Popis možností sportovního vyžití
ZIMA :V místě se nachází lyžařský areál pro děti i dospělé, dále ve vzdáleném 3 km Deštném v O.h. najdete šest sjezdovek s vleky a dvousedačkovou lanovku. Přijeďte nás navštívit a užít si na svahu i na značených běžkařských tratích. Více na www.ukozesniku.cz LÉTO : U objektu dřevěné prolézačky, houpačky, velká dětská skluzavka, zahradní bazén s pískovou filtrací, koš na basket, velké travnaté hřiště vhodné na míčové hry, minifotbal, ruské kuželky. Půjčujeme el. šipky, balony, pálky, malé nafukovací bazénky. Venkovní posezení, zahradní krb, velký přenosný gril na dřevěné uhlí.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Sauna
Bazén
Krb
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Možnost stravování v objektu
Restaurace
Bar
Vhodné pro kongresy a prezentace

Stylová chalupa s bazénem , trampolínou - letní dovolená

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiri Kožešník
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!