Home Ubytování Ubytování v ČR ALFARESORT - dovolená 2016 v Orlických horách
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ALFARESORT - dovolená 2016 v Orlických horách

Královéhradecký kraj
25. 4. 2016 - 11:12
590 Kč
Prodávající

Popis

Hotelový resort naleznete na klidném místě horského střediska Deštné v Orlických horách. Ubytovací kapacitu hotelu tvoří dvou a třílůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, tv, sat a wifi připojením na internet.
Součástí ubytovací kapacity jsou rodinná studia (dvě vybavené, samostatné ložnice s jedním kompletně příslušenstvím).

Novinkou pro rok 2016 jsou nové nadstandardně vybavené horské apartmánové chaty s kapacitou 4 - 6 osob. Jedná se o zcela nová zařízení s novým a kvalitním vybavením, dvěma (třemi) samostatnými, oddělenými ložnicemi. Každý apartmán má TV (SAT), wifi, kompletně vybavenou kuchyňskou linku (myčku nádobí, sklo keramický sporák, mikrovlnou troubu, chladničku, nádobí na vaření, stolní inventář, a další). Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy (základní cena vytápění je v ceně pobytu) a krbovými kamny. Hosté ubytovaní v horských chatách si mohou při příjezdu dokoupit tříchodovou polopenzi, která je podávána v hotelové restauraci. V letním období hotel nabízí hostům ubytovaným v chatách k zapůjčení kvalitní venkovní grily, na kterých si mohou připravit vlastní speciality.

Horské chaty jsou vzdáleny cca 50 – 150 m od hotelu a hosté ubytovaní v těchto zařízeních mohou bezplatně využívat všechny služby hotelu (Parkování, hotelovou restauraci, nový lobby bar, panoramatický bazén, stolní tenis, kulečník, šipky, volejbalové hřiště, a další). Poloha apartmánu zaručuje naprostý klid, ničím nerušené soukromí a zároveň pohodlí a snadnou dosažitelnost všech hotelových služeb. Podrobné informace o apartmánových chatách naleznete na: www.horske-domky.cz

Ubytovací kapacita v horských chatách je 49 lůžek. Celková kapacita hotelu společně s chatami je cca 135 lůžek + 12 přistýlek.

Ke strávení příjemných chvil je hotelovým hostům k dispozici vnitřní bazén s panoramatickým výhledem, stolní tenis a kvalitní stolní fotbálek, kulečník, šipky apod. Součástí hotelových služeb je vnitřní i venkovní sauna, hotelový masér. Bazén a další služby jsou našim hostům po celou dobu pobytu k dispozici bezplatně. Z uvedených služeb je za úhradu pouze sauna a masér. Celý objekt je nekuřácký, pro kuřáky je vyhrazena část lobby baru.

Nedílnou součástí hotelu je nově vybudovaný lobby bar a příjemná restaurace s barem. O provoz kuchyně se stará mladý šéfkuchař, který svoji kvalifikaci získal ve Francii, v restauraci „Le Grenier à Sél“ v Nancy. Tato restaurace je známa vysokou gastronomii a oceněna Michelinskou hvězdičkou.

Alfaresort je ideálním místem pro rodinné a víkendové pobyty, vlastní parkoviště má dostatečný prostor pro parkování osobních automobilů. K dispozici jsou tři samostatné klubovny, které jsou vybaveny diaprojektorem a promítacím plátnem. Tyto klubovny lze zároveň využít jako herny. Součástí hotelu je velký travnatý pozemek.

Okolí hotelu je protkáno celou řadou značených turistických cest a cyklotras a je ideálním výchozím místem pro výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí. Alfaresort je největším a nejlépe vybaveným ubytovacím zařízením v lokalitě a stal se celoročně vyhledávaným a oblíbeným mezi jednotlivci, skupina, firmami i zájmovými kluby.

Bazén, stolní tenis, kulečník, šipky jsou našim hostům po celou dobu pobytu k dispozici bezplatně. Z hotelových služeb je za úhradu pouze sauna (150 Kč/osoba) a masér (350 – 450 Kč/ osoba).

Parametry

Turistický region
Orlické hory a podhůří
Druh ubytovacího zařízení
Hotely ***
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
ALFA RESORT
Ulice a číslo popisné
Deštné v Orlických horách 78
Město, obec
Deštné v Orlických horách
PSČ
51791
Celková kapacita zařízení (osob)
100
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Vhodné pro invalidy
Parkování u objektu
Internet
Klimatizace
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Fitness (posilovna)
Wellness (vířivka, masáže atd.)
Sauna
Bazén
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Možnost stravování v objektu
Restaurace
Bar
Vhodné pro kongresy a prezentace

ALFARESORT - dovolená 2016 v Orlických horách

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaraska
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!