Home Ubytování Ubytování v ČR Chata Hanička na Vysočině k dispozici k celoročnímu pronájmu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chata Hanička na Vysočině k dispozici k celoročnímu pronájmu

Kraj Vysočina
2. 9. 2018 - 10:33
200 Kč
Prodávající

Popis

Chata se nachází u rybníka Vidlák kousek od obce Jakubov, vzdálené 5 kilometrů od města Moravské Budějovice. Město Moravské Budějovice leží na jižním okraji kraje Vysočina, v regionu Českomoravská Vysočina, který nabízí nespočet turistických a cykloturistických stezek, památek, přírodních zajímavostí a nespočet míst k odpočinku.

Chata má k dispozici 3 místnosti ve třech patrech. Přízemí s podkrovím je přístupno vnitřním schodištěm, suterén pak z venku. V suterénu se nachází kuchyně a koupelna zároveň.

V koupelně je umyvadlo se zrcadlem, sprchový kout a samostatná toaleta. Toaletní potřeby jsou zdarma. Koupelna je součástí kuchyně.

V kuchyni se nachází dřez na umývání nádobí, základní kuchyňské vybavení a jídelní stůl se židlemi.
Mezi základní kuchyňské vybavení patří lednice, sporák s troubou, rychlovarná konvice. Dále potom mělké talíře, hluboké talíře, misky, příbory, hrnky, skleničky, nástroje na grilování, hrnce, pánvička, vařečka, naběračka, cedník, prkénka, struhadlo, vývrtka na víno, tác. Také zde najdete sůl, pepř, cukr, olej, čaj. Samozřejmostí jsou také mycí potřeby jako jar, mýdlo, houbičky, drátěnky, utěrky.

Přízemí nabízí obývací pokoj, ve kterém najdete hned u dveří krb, ve kterém si můžete zatopit dostatečným množstvím dřeva. Také se zde nachází šatní skříň se zrcadlem, rozkládací pohovka, dvě křesla a obývací stolek.

Z obývacího pokoje vedou schody do ložnice v podkroví, ve které se nachází 6 postelí, stolek, dvě křesla a prádelník. Součástí vybavení je samozřejmě i prostěradlo a povlečení na posteli, ručníky a deky.

Před chatou najdete stůl a venkovní gril, který je plně k dispozici.

Parametry

Turistický region
Vysočina
Druh ubytovacího zařízení
Chaty
Umístění v rámci obce
na samotě
Název ubytovacího zařízení
Chata Hanička
Ulice a číslo popisné
147
Město, obec
Jakubov u Moravských Budějovic
PSČ
67546
Celková kapacita zařízení (osob)
8
Popis možností pro děti
Dětské hřiště se nachází v obci Jakubov. Vidlák - rybník (50 m), Litohoř - přírodní nádrž (4 km), Moravské Budějovice - koupaliště (6 km), Třebíč - aquapark a wellness (25 km), Znojmo - letní koupaliště (35 km)
Popis možností sportovního vyžití
V obci Litohoř se nachází Sport Land Litohoř (4 km). V obci Lukov u Moravských Budějovic je možnost rybaření (5 km). Výlety: Moravské Budějovice - Muzeum řemesel, zámek, Jaroměřice nad Rokytnou - barokní zámek s rozlehlou, zámecká zahrada, Třebíč - Židovská čtvrť, zámek, muzeum Vysočiny, Znojmo - hrad, historická Rotunda sv. Kateřiny, Znojemské podzemí, Jihomoravské muzeum, středisko Národního parku Podyjí, v okolí množství vesniček s otevřenými vinnými sklepy, Dalešice - pivovar, vodní nádrž s plavbami lodí.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Krb
Vlastní WC na pokoji
Možnost stravování v objektu
Vhodné pro kongresy a prezentace

Chata Hanička na Vysočině k dispozici k celoročnímu pronájmu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Anna Formanová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!