Home Ubytování Ubytování v ČR Silvestr 26.12. - 1.1. pro 8 os. /330 Kč/os./den
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Silvestr 26.12. - 1.1. pro 8 os. /330 Kč/os./den

Celá ČR
3. 11. 2016 - 21:00
330 Kč
Prodávající

Popis

Ubytování v apartmánech Jeseník – Česká Ves Vám poskytne nejen komfortní zázemí s WI-FI,TV, SAT. A DVD ale i pohodu, klid a soukromí ve dvou dvoupokojových apartmánech. Každé ze dvou apartmá je pro 4 osoby a má vlastní vchod z obytné zahrady. Ložnicí a pokoj, vlastní koupelnu a kuchyňský kout s ledničkou a vybavením pro vlastní vaření. Tichá okrajová část u lesa, vzdálená od středu města Jeseník 3 minuty autem. Turistické trasy 200m. V recepci turistické poradenství. Louka je 50m a les 100 m. Možnost vzít pejska.

VYBAVENÍ:
Každé apartmá pro až 4 os. má ložnici + pokoj + koupelnu, WI-FI, TV, DVD A SATELIT . Apartmán č.1 v přízemí, vchod přímo z obytné zahrady a je po celkové rekonstrukci, apartmán č.2 má vchod po venkovním schodišti do 1 poschodí a je nově vybudovaný. Ubytování není nad sebou, takže se hosté s malými dětmi nebo pejsky se nemohou navzájem rušit. Vybaveni obou apartmánu: ložnice s manželskou postelí, pokoj s rozkládacím dvojlůžkem nebo dvěma lůžky. Kuchyňským koutkem vybaveným nádobím na počet os. , ledničkou s mraz. , mikrovlnkou, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem, Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC.
SLUŽBY:
REZERVACE: al.jandova@seznam.cz www.penzion-pohoda-apartmany.eu
Tel: 728369916

Parametry

Turistický region
Hrubý Jeseník a Rychlebské hory
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Penzion Pohoda apartmány
Ulice a číslo popisné
Tichá č.24
Město, obec
Jeseník Česká Ves
PSČ
79081
Celková kapacita zařízení (osob)
8
Popis možností pro děti
Ubytování v apartmánech Jeseník – Česká Ves Vám poskytne nejen komfortní zázemí s WI-FI,TV, SAT. A DVD ale i pohodu, klid a soukromí ve dvou dvoupokojových apartmánech. Každé ze dvou apartmá je pro 4 osoby a má vlastní vchod z obytné zahrady. Ložnicí a pokoj, vlastní koupelnu a kuchyňský kout s ledničkou a vybavením pro vlastní vaření. Tichá okrajová část u lesa, vzdálená od středu města Jeseník 3 minuty autem. Turistické trasy 200m. V recepci turistické poradenství. Louka je 50m a les 100 m. Možnost vzít pejska. VYBAVENÍ: Každé apartmá pro až 4 os. má ložnici + pokoj + koupelnu, WI-FI, TV, DVD A SATELIT . Apartmán č.1 v přízemí, vchod přímo z obytné zahrady a je po celkové rekonstrukci, apartmán č.2 má vchod po venkovním schodišti do 1 poschodí a je nově vybudovaný. Ubytování není nad sebou, takže se hosté s malými dětmi nebo pejsky se nemohou navzájem rušit. Vybaveni obou apartmánu: ložnice s manželskou postelí, pokoj s rozkládacím dvojlůžkem nebo dvěma lůžky. Kuchyňským koutkem vybaveným nádobím na počet os. , ledničkou s mraz. , mikrovlnkou, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem, Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. SLUŽBY: REZERVACE: al.jandova@seznam.cz www.penzion-pohoda-apartmany.eu Tel: 728369916
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sauna
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Bar

Silvestr 26.12. - 1.1. pro 8 os. /330 Kč/os./den

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Jandová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!