Home Ubytování Ubytování v ČR Ubyování v Černé Vodě poblíž Rychlebských Stezek
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ubyování v Černé Vodě poblíž Rychlebských Stezek

Celá ČR
22. 6. 2020 - 20:59
231 Kč
Prodávající

Popis

Ubytujte se v nově zrekonstruovaném domě v srdci Černé Vody poblíž vyhlášených Rychlebských stezek. Po jízdě na cyklostezkách si můžete zrelaxovat své namožené svaly v infra sauně, nebo v bazénu na zahradě.Dům nabízí veškerý komfort bikerům, i jejich rodinám:16 lůžek, 5 ložnic + 5 koupelen včetně Loveckého apartmá. Velké parkoviště. Uzamykatelná úschovna kol. Pergola s grilem, hřiště na plážový volejbal, rozlehlá zahrada s malým lesíkem, ohniště, dětský koutek. WIFI,krb,podlahové topení v kuchyni a obývacím pokoji, dětský pokoj vybavený hračkami, na oknech sítě proti hmyzu, plně vybavená prostorná kuchyň s myčkou nádobí, velkou lednicí, kávovarem, presovačem, atd. Při plné obsazenosti, což je 16 osob, vychází cena na osobu 203 Kč, cena je konečná včetně veškerých poplatků. Pronajímáme dům jedné uzavřené skupině za 3250 Kč/noc nezávisle na poštu osob (maximální počet osob 16).

Parametry

Turistický region
Hrubý Jeseník a Rychlebské hory
Druh ubytovacího zařízení
Chalupy
Umístění v rámci obce
v centru obce
Název ubytovacího zařízení
Černá Perla
Ulice a číslo popisné
Černá Voda 44
Město, obec
Černá Voda
PSČ
79054
Celková kapacita zařízení (osob)
16
Popis možností pro děti
V domě je dětský pokoj vybavený hračkami. Na zahradě je trampolína a chystáme v blízké budoucnosti i dětský koutek. V obývacím pokoji a kuchyni je podlahové topení. K dispozici je hostům také cesovní dětská posýlka.
Popis možností sportovního vyžití
Jízda na cyklostezkách - slavné Rychlebské stezky, které se řadí mezi 3 nejlepší ve Střední Evropě! Plavání v zatopených lomech, kterých je v okolí spousta. Plavání v bazénu na zahradě. Plážový volejbal na zahradě. Trampolína. V blízkém okolí možnost jízdy na koni, tenis, bouldering, lezení po skalách, sportovního rybaření. Turistika, houbaření.Běhání - v obci Černá Voda se minulý rok konalo mistrovství Evropy v orientačním běhu. Černá Voda má krásné lesy, nabízející se ke sportovnímu vyžití.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Sauna
Bazén
Krb
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka

Ubyování v Černé Vodě poblíž Rychlebských Stezek

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Antonsen
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!