Home Ubytování Ubytování v ČR Jeseníky - 2019 rodinné apartmány 2 až 4 os.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Jeseníky - 2019 rodinné apartmány 2 až 4 os.

Olomoucký kraj
22. 3. 2019 - 18:39
1 200 Kč
Prodávající

Popis

Ubytování v klidném prostředí v dvoupokojovém apartmá až 4 os. v krásném údolí mezi rozhlednou na Zlatém Chlumu a lázněmi Jeseník. Město Jeseník 3 minuty autem. Výchozí bod pro velké množství turistických tras.
VYBAVENÍ:
Dva samostatné apartmány pro, každý až 4 os. Ložnice + pokoj s KK + koupelna, WI-FI, plochá TV s placenými programy, DVD a SATELIT . Apartmán č.1 v přízemí má vchod přímo z obytné zahrady a je po celkové rekonstrukci, apartmán č. 2 má vchod po venkovním schodišti do 1 poschodí a je nově vybudovaný. Vybavení v apartmánů: ložnice s manželskou postelí, pokoj s rozkládacím dvojlůžkem (v AP č. 2) nebo dvěma lůžky (v AP č. 1) a kuchyňským koutkem vybaveným nádobím pro vlastní vaření, ledničkou s mrazničkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Ručník, osuška, lůžkoviny a toaletní potřeby v ceně. Cena od 1000 Kč - 2 os.
SLUŽBY:
V recepci penzionu je bar a připojení na internet a Skype. Na požádání turistické poradenství. Na oplocené zahradě je letní terasa, trampolína, různé houpačky, malý bazének, pískoviště s hračkami, gril, ohniště a možnost zahrát si ruské kuželky nebo různé hry, krytá pergola pro posezení,nebo grilování. Venkovní Finská sauna, lehátka a zahradní nábytek Parkování.
1. Cena 1000 Kč/apartmán/noc 2 os.
2. Každá další os. + 150 Kč, dítě do 18 let 100 Kč.
3. Při týdenní pobytu 1-2 děti zdarma, dospělí na třetím nebo 4 lůžku + 100 Kč
Nezávazné rezervace s nabídkou ceny na:
www.jeseniky-penzion-pohoda.net
al.jandova@seznam.cz telefon: 728369916
Velké množství turistický zajímavostí a cyklistických tras. Tenis s umělým povrchem, víceúčelové hřiště, restaurace, veterán muzeum, krytý bazén se zahradou, hotel a obchody od 200m do 1km. Jesenické lázně 2 km, skalní vyhlídka s chatou Čertovy Kameny 2 km, rozhledna Zlatý Chlum 3 km, poutní místo Křížový vrch s kostelíčkem a hor. chatou 2 km, vodní tvrz v Jeseníku 2 km. Adrenalin park a ranč v České Vsi, Mechová jezírka na Rejvizu, jeskyně na Špičáku, jeskyně na Pomezí, Zlatorudné mlýny, unikátní přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně,výstup na Praděd údolím Bílé Opavy, zámek Jánský vrch v Javorníku od 4 do 30 km.

Parametry

Turistický region
Hrubý Jeseník a Rychlebské hory
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Penzion POHODA apartmány
Ulice a číslo popisné
Tichá 24
Město, obec
Jeseník Česká Ves
PSČ
79081
Celková kapacita zařízení (osob)
8
Popis možností pro děti
Po výletech do okolí si můžete odpočinout na zahradě je posezení na letní terase s možností občerstvení, nebo před Vašim apartmánem. Na zahradě je i Finská sauna, také trampolína, nafukovací bazén malý i veký, lehátka na opalování, houpačka pro 4 osoby, pískoviště, gril, ohniště , pergola, nebo můžete využít 200 m. vzdálené více účelové tartanové hřiště s občerstvením a restauraci Sport. Krytý bazén je 900m. Možnost půjčování kol.
Popis možností sportovního vyžití

Jeseníky - 2019 rodinné apartmány 2 až 4 os.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Jandová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!