Home Ubytování Ubytování v ČR Pronájem chaty
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem chaty

Jihočeský kraj
11. 5. 2016 - 20:43
1 000 Kč

Popis

Uvedená chata se nachází na břehu rybníka Staňkovský, poblíž obce Staňkov, 2 km od městyse Chlum u Třeboně, okr. Jindřichův Hradec .
Pokud použijete při cestě systém GPS, souřadnice jsou 48 stupňů 58 minut 56 vteřin severní šířky a 14 stupňů 57 minut 40 vteřin východní délky, neboli +48,982284; +14,961099.
Pokud Vám více vyhovuje popis cesty: z Chluma u Třeboně přijedete do Staňkova, za dopravní značkou počátek obce nejprve kolem několika samot, po 2 km dojedete konečně k vesnici, tou projedete, až budete mít po levé straně hotel Česká Kanada. Asi 50 m poté odbočíte vpravo na asfaltovou polní cestu (je tam velký poutač KEMP OASA se šipkou). Asi po 800 m, na vrcholu stoupání, je vpravo kaplička a pak rozcestí, odbočíte vpravo. Asi po 200 m, naproti recepce kempu, odbočíte vpravo. Po 100 m uvidíte vlevo zelenou závoru. Asi 30 m za ní odbočíte vlevo. Odbočka se po 5 m rozdělí na 3 větve, pojedete tou prostřední a asi po 20 m, v blízkosti břehu rybníka, je vlevo chata. Budeme Vás tam zřejmě čekat.
Chata je spíše rodinného typu, má 1 přízemní a 2 podkrovní místnosti, všechny členité, celkem 8 lůžek.
V přízemí je obývací místnost se sedací soupravou, s TV včetně satelitního příjmu volných kanálů a s DVD přehrávačem, kuchyňský kout a dvě lůžka.
Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sklokeramickým sporákem, chladničkou 40 l, varnou konvicí, linkou se základními kuchyňskými potřebami a s jídelním nádobím. Vodovod s pitnou vodou je vně chaty. K dispozici je též stojatý mrazák 65 l, z prostorových důvodů umístěný v garáži.
V podkroví je celkem 6 lůžek a koupelna s vanou, sprchou a celodenní teplou vodou (zásobník o kapacitě 50 l vystačí asi na 2 až 4 sprchování nebo na 1 vanu, opětovný ohřev trvá asi 1 hodinu).
Lůžka jsou vybavena prošívanými pokrývkami a polštáři, povlečení je nutno donést vlastní.
Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva (Petry), palivo je v přiměřeném množství k dispozici. Vzhledem k časté noční inverzi nelze topit uhlím či uhelnými briketami. Je to velmi nebezpečné zejména v noční době, kdy hrozí otrava oxidem uhelnatým.
Součástí chaty je garáž s možností uložení jízdních kol a dalších větších předmětů. Je zde umístěn již vzpomenutý mrazák.
Toaleta v zadní části chaty má samostatný vchod a splachuje se ručně vědrem.
Z chaty je přímý přístup k rybníku (asi 20 m), k dispozici je 4-místná loď (jola). Fakultativně lze za poplatek 150 Kč denně nebo 1000 Kč týdně zapůjčit pohonnou jednotku - elektrický motor 12 V/ 360W, dvojici olověných akumulátorů po 72 Ah a nabíječku 10 A.
V místě je možnost rybaření i pro nečleny ČRS, povolenky se prodávají v místních obchodech. Cena denní povolenky činí orientačně 200 Kč, týdenní 500 Kč, měsíční 900 Kč, sezonní 3000 Kč.
Okolí nabízí možnost sběru lesních plodů, pěší turistiky a cykloturistiky. Velmi příjemná jsou posezení na břehu rybníka, k dispozici je stálé i přenosné ohniště.
Chatu pronajímám pouze v celku, přednostně zájemcům na celé týdny od soboty do soboty. V případě, že je volno, lze domluvit i jiný termín.
Základní nájemné je 1000 Kč denně. Zahrnuje pitnou vodu, palivo, poplatek za odpad a stočné. Jednorázový nástupní poplatek je 500 Kč, neplatí se v případě celotýdenního (7denního) pobytu od víkendu do víkendu. Elektřina se platí podle skutečné spotřeby, cena je 5 Kč za kWh (dodavatel E.ON Energie, a.s.). Platbu nájemného a nástupního poplatku požaduji při nástupu v hotovosti, elektřinu je možno zaplatit při ukončení pobytu.
Zálohu na rezervaci nepožaduji, ale zákazníkům, kteří rezervaci svévolně nevyužijí, aniž by zrušení objednávky v dostatečném předstihu sdělili, v dalších sezónách již pobyt předem nerezervuji.

Parametry

Turistický region
Česká Kanada a Hradecko
Druh ubytovacího zařízení
Chaty
Umístění v rámci obce
na samotě
Název ubytovacího zařízení
rekreační chata
Ulice a číslo popisné
015
Město, obec
Staˇkov
PSČ
Popis možností pro děti
Pískoviště, houpačka, v okolí dětská hřiště od 200 m
Popis možností sportovního vyžití
Rybaření, loďka, koupání, cyklistika, turistika

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Vhodné pro invalidy
Parkování u objektu
Dětské hřiště apod.
Venkovní ohniště

Pronájem chaty

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslava Štanglová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!