Home Ubytování Ubytování v ČR Pronájem chaty - volné termíny v Červenci - 12. osob - sleva
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pronájem chaty - volné termíny v Červenci - 12. osob - sleva

Liberecký kraj
25. 6. 2019 - 20:37
14 900 Kč
Prodávající

Popis

Plně vybavená chata na Horní Černé Studnici v Jizerských horách s bazénem, multifunkčním hřištěm a vlastním posezením s grilem. Chata je součástí areálu U Černého Berana. Ve vybavení nechybí myčka a pračka. Týdenní pobyty již od 14.900,- Kč. Chata se nachází přímo u lesa pod rozhlednou Černá Studnice (1 km). Víkendové pobyty pá - ne. Letní a zimní sezóna so - so. Chata se pronajímá vždy jako celek pro skupinu osob (ideální dvě rodiny s dětmi). Cena obsahuje silovou elektrickou energii a topení. Naopak neobsahuje běžně spotřebovanou elektrickou energii, která za týden pobytu běžně činí 100 - 400,- Kč a poplatek obci (15,- Kč/den/os.).
Vhodné pro rodinnou dovolenou, setkání přátel, či milovníky sportu. Po dohodě možný pobyt se psem.
Neváhejte nás kontaktovat na e-mailu info@ucernehoberana.cz, nebo se podívejte na naši prezentaci na www.ucernehoberana.cz
Vybavení:
Přízemí: 2x obývací pokoj, 2x kuchyně, 2x koupelna s WC, 2x přistýlka. Kuchyně jsou plně vybavené pro samostatné vaření, 3x lednice, myčka nádobí, 1x plynový sporák, 1x elektrický sporák, 2x trouba, mikrovlnná trouba, 2x rychlovarná konvice
Patro: 1x čtyřlůžkový pokoj, 1x dvoulůžkový pokoj, 1x čtyřlůžkový pokoj
K dispozici dětská postýlka, vanička, přebalovací podložka, jídelní židlička.
Součástí chaty je zastřešené posezení s kamenným grilem. Autem se dostanete přímo k chatě, parkování na 10 m vzdáleném parkovišti. WiFi připojení k internetu je zdarma.
Vytápění: Ústřední topení a 2x krb. Krb pro vytápění není třeba.
Chata je součástí areálu U Černého Berana. V areálu se nachází multifunkční hřiště, síť pro hraní volejbalu, 5 m trampolína, pískoviště, houpačky, ohniště s posezením, bazén, venkovní vířivka, sauna, vnitřní vířivka.

Parametry

Turistický region
Jizerské hory a Frýdlantsko
Druh ubytovacího zařízení
Horské chaty
Název ubytovacího zařízení
Chata U Černého Berana
Ulice a číslo popisné
Horní Černá Studnice 62
Město, obec
Horní Černá Studnice, Nová Ves nad Nisou
PSČ
46821
Celková kapacita zařízení (osob)
12
Popis možností pro děti
Na multifunkčním hřišti se nachází dětské pískoviště, houpačky, 5 m trampolína, hřiště pro míčové hry. V letních měsících bazén a vyhřívaná vířivka. V zimě přírodní sáňkařská dráha. Za chatou je smrkový les, který nabízí spoustu venkovních aktivit (sbírání borůvek a hub, bojovky, apod.).
Popis možností sportovního vyžití
U chaty můžete využít multifunkčního hřiště nebo louky za chatou k venkovním aktivitám. V okolí spousta možností sportovního vyžití. 1) Turistika a cykloturistika (Černostudniční hřeben, rozhledny, CHKO Jizerské hory), atd. 2) Plavání a koupání (bazén Jablonec nad Nisou, bazén a Babylon Liberec, přírodní koupaliště v okolí) 3) Lyžování, běžkování, sáňkování (1 km Nová Ves, 1,5 km sjezdovka Filip, 1 km přírodní sáňkařská dráha, 6 km Špičák - čtyřsedačková lanovka). Na místě Vám můžeme nabídnout turistické, cyklistické a lyžařské mapy k nahlédnutí a doporučit další možnosti sportovního vyžití a zábavy.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Wellness (vířivka, masáže atd.)
Sauna
Bazén
Krb
Venkovní ohniště
Balkón / předzahrádka

Pronájem chaty - volné termíny v Červenci - 12. osob - sleva

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jakub Beran
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!