Home Ubytování Ubytování v ČR Zimní prázdniny 2.1-31.1.2023 ubytování Penzion Orlické hory
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zimní prázdniny 2.1-31.1.2023 ubytování Penzion Orlické hory

Sedloňov
5. 6. 2020 - 05:44
380 Kč
Prodávající

Popis

Nabídka ubytování v Lednu na horách s vlastní stravou v pohodlí našeho penzionu, v jednom z nejčistčích ovzduší v naši republice.Kousek od sjezdovky,na běžky ze dveří penzionu Dny strávené zimní turistikou nebo na sjezdovkách můžete vystřídat pohodlím v aquaparku s bazény, vířivkamy s teplotou 30-38 stup.90 m tobogánem,sauny,se slevou 20 % a jiné.Máme volnou kapacitu běžná cena 1x os./ 1-3xnoc á.450,-v termínu od 2.1.- 31.1.2021 máme volno pro cca 30 a více os. cena á 380,-5-7 nocí ,popř.jste jen parta seniorů, jistě Vás zaujme naše nabídka ubytování. Upřednostňujete li levné horské ubytování na penzionu v pohodlí našich pokojů s vlastní kuchyňkou,pro větší partu máme profi kuchyň jsme vám v Orlických horách k dispozici. Využijte této naší nabídky k ubytování v našich příjemných a prostorných pokojích s krásnou vyhlídkou na panoráma Orlických hor prožijte příjemnou dovolenou,info:602 436 986 nebo na www.penzionnastareskole.cz Akce Leden, pro skupiny. Wifi,parkování,energie zdarma štípané dřevo za poplatek
Virtuál prohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=nEE2sidG2nE V zimě na běžky ze dveří penzionu, dále ideální rodinou rekreaci doplňuje cca 400 metrů vzdálená sjezdovka, v Ski Areálu Olešnice, kde je kdispozici školička a ideální prostředí pro rodiné lyžování, areal je i při nedostatku sněhu zasněžován, probíhá zde i noční lyžování za výborného osvětlení 500m dlouhé sjezdovky, 4 vleky . V okolí je nepřeberné množství běžkařských terénů s výhledem na panoráma Orlických hor a vzdálenějších Krkonoš.

Blízká lyžařská střediska:Ski areal Olešnice v O.h., 400 m na parkoviště 800m, Deštné 6 km, Zieleniec 14 km. Platí se obecní poplatek podle stanovené výše obecním úřadem. Popř. k dispozici pokoj s bezbarierovým přístupem.Ubytování, respektíve rezervaci objektu považujem za platnou po uhrazení zálohy na cenu pobytu.Doplatek 30 dní před nájezdem .
Bližší info na 602436986, těšíme se na Vaši návštěvu, email. :josef.hendl@email.cz. další info na s

Parametry

Turistický region
Orlické hory a podhůří
Druh ubytovacího zařízení
Penziony
Umístění v rámci obce
na samotě
Název ubytovacího zařízení
Penzion Na Staré Škole
Ulice a číslo popisné
Polom 106
Město, obec
Polom pošta Sedloňov
PSČ
51791
Celková kapacita zařízení (osob)
39
Popis možností pro děti
Ve skiarealu Olešnice kompletní zázemí včetně půjčovny lyžařského vybavení ,Soptík a školičky s instruktory, na penzionu k dispozici stolní tenis ,fotbálek,dětský kulečník, a jiné.
Popis možností sportovního vyžití
Lanový park Deštné – sjezd na lanovkách 80m, půjčovna koloběžek, čtyřkolek, tříkolek teréních , horských kol, umělá stěna, rybaření. Aquapark Kudowa Zdroj PL (www.besen.eurograf.pl), 90m tobogán, vyřivky a slaná mořská voda celoroční provoz 8km, Dinosaurpark v Karlově (www.park.dinozaury.pl), Szcelienec Wielki (Hejšovina), Bludné skály (www.skalnimesta.cz), Skiareály Olešnice (sjezdovka cca 400m), Sedloňov, Deštné, Šerlich, skiareál Zielenec PL, Rychnov nad Kněžnou – barokní zámek 16.století, zá

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Vhodné pro invalidy
Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Sauna
Krb
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Možnost stravování v objektu
Bar

Zimní prázdniny 2.1-31.1.2023 ubytování Penzion Orlické hory

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Hendl
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!