Home Ubytování Ubytování v ČR Vánoce a zima v Krkonoších
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vánoce a zima v Krkonoších

Liberecký kraj
29. 9. 2016 - 20:00
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízíme kvalitní ubytování v areálu ekologické farmy - v krásné obci Horní Branná - na úpatí Krkonoš. Obec se nachází mezi dvěma turistickými centry - městečkem Jilemnice a městem Vrchlabí.
Pro větší skupiny nabízíme pronájem celé rekreační chalupy s názvem Chata Pod Hájkem. Chata disponuje 16 ti lůžky v pěti ložnicích, společenskou místností a vlastní kuchyní.
Pro menší skupinky nabízíme ubytování v rodinných apartmánových pokojích v Penzionu Pod Hájkem. Oba objekty jsou od sebe vzdáleny cca 50 m. V Penzionu Pod Hájkem poskytujeme ubytování s polopenzí (snídaně + večeře).
V přízemí Penzionu je prostorná nekuřácká farmářská restaurace, určená ke stravování nejen hostů z Penzionu, ale i hostů z Chaty Pod Hájkem. Vaříme z lokálních surovin pravou domácí kuchyni, kterou ocení milovníci zdravé stravy i milovníci poctivého jídla z masa. Muží ocení fortelnou "chlapskou" stravu z hovězího masa, pro ženy jsou připravena jídla ze zeleniny, obilnin a pseudoobilnin, dětem uvaříme chutná lehká jídla z telecího masa. Maso je z faremního bio-chovu. Ostatní suroviny pocházejí převážně od dalších spřátelených farem.

Parametry

Turistický region
Krkonoše
Druh ubytovacího zařízení
Farmy a statky
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Biofarma Pod Hájkem
Ulice a číslo popisné
117
Město, obec
Horní Branná
PSČ
512 36
Celková kapacita zařízení (osob)
20
Popis možností pro děti
V zimě je pro děti připraven stolní fotbal a ruské kuželky. S rodiči mohou využít služeb wellness (vířivka, sauna, sprcha, odpočívárna).
Popis možností sportovního vyžití
V zimě jsou v těsném okolí chalupy udržované lyžařské stopy, 500 m od chalupy je kluziště. Nejbližší lyžařská střediska jsou v Hrabačově (Hraběnka) 5 km, Herlíkovice (5 km). K dispozici je samostatné wellness, které si mohou klienti celé pronajmout. Cena za pronájem je 500 Kč/ hod. a je bez ohledu na počet osob. Z bezpečnostních důvodů doporučujeme minimálně 2 osoby. wellness sestává z vířivky, infrasauny, sprchy a odpočívárny.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Wellness (vířivka, masáže atd.)
Sauna
Restaurace

Vánoce a zima v Krkonoších

Zavřít Zavřít
Prodávající
Biofarma Pod Hájkem
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!