Home Ubytování Ubytování v ČR Penzion Veselý Zákon
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Penzion Veselý Zákon

Královéhradecký kraj
10. 5. 2020 - 21:50
650 Kč

Popis

Penzion se nachází přímo na nejdelší sjezdovce Pece pod Sněžkou Hnědý Vrch, v nadmořské výšce 925 metrů. Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích, které jsou vybaveny televizí, sociálním zařízením se sprchovým koutem a WIFI připojením. Návštěvníci penzionu mohou využít finskou saunu, nebo infrasaunu s kapacitou 3 - 4 osoby. Ubytování nabízíme od 690,- Kč / osobu / noc včetně snídaně. Děti do věku 3 let mají v našem penzionu ubytování zdarma. Od roku 2016 do 2017 prošel penzion rozsáhlou rekonstrukcí, při které došlo k přestavbě interiéru i exteriéru budovy. Penzion nabízí útulné a klidné ubytování.

Parametry

Turistický region
Krkonoše
Druh ubytovacího zařízení
Penziony
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Penzion Veselý Zákon
Ulice a číslo popisné
Pec pod Sněžkou 259
Město, obec
Pec pod Sněžkou
PSČ
542 21
Celková kapacita zařízení (osob)
11
Popis možností pro děti
Pro zimní sezónu je penzion vybavený lyžárnou, s vysoušeči bot a oblečení, prostorem pro uložení lyží a dalšího lyžařského příslušenství. V letních měsících je možné lyžárnu využít pro úschovu kol a trekingového vybavení. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením s WC, sprchovým koutem, fénem a ručníky. V mezipatře je pro všechny ubytované přístupná vybavená kuchyňka. Penzion disponuje prostornou jídelnou s dětským koutkem. Pro grilování a opékání je během léta možné využít ohniště s posezením před penzionem. V celém objektu je také dostupné bezdrátové připojení k internetu WIFI.
Popis možností sportovního vyžití
Malebné městečko Pec pod Sněžkou se rozkládá v samém srdci krkonošského národního parku. Největším turistickým lákadlem je SkiResort Černá Hora, jeden z největších lyžařských areálů u nás s 12 kilometry upravených sjezdovek a 10 vleky. Na nejdelší sjezdovce zvané Hnědý Vrch se v nadmořské výšce 925 m nachází náš penzion. Pec pod Sněžkou neláká pouze příznivce zimních sportů, ale nabízí zábavu, sportovní a kulturní vyžití po celý rok. Kromě vyznačených turistických a cyklistických tras v panenské přírodě Krkonoš můžete vyzkoušet také adrenalinový zážitek v lanovém centru nebo na bobové dráze, přímo v centru Pece pod Sněžkou.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Možnost stravování v objektu

Penzion Veselý Zákon

Zavřít Zavřít
Prodávající
Penzion Veselý Zákon
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!