Home Ubytování Ubytování v ČR Horská ubytovna Trutnov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Horská ubytovna Trutnov

Královéhradecký kraj
12. 11. 2018 - 12:15
350 Kč
Prodávající

Popis

Horská ubytovna Trutnov se nachází 2,5 km od Aquaparku Trutnov a letního koupaliště s vyhřívaným bazénem. Všechny naše pokoje jsou pro Vaše ubytování v Trutnově nově zrekonstruovány a zařízeny tak, abyste se zde cítili maximálně pohodlně a příjemně.
Horská ubytovna Trutnov nabízí kvalitní a přitom levné ubytování v Trutnově nejen pro jednotlivce, ale též pro skupiny. Pro své ubytování máte možnost využít celou řadu služeb naší ubytovny, které jsou Vám k dispozici: Wi-Fi internetové připojení ZDARMA, prádelna a sušárna, zapůjčení ručníku, TV na pokoji, úschovna zavazadel, úschovna kol. Objekt je monitorován kamerovým systémem, parkování zdarma, ubytovna je bez možnosti stravování - společná kuchyňka vybavena elektrickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a lednicí s mrazákem. Toalety a sprchové kouty jsou společné, zvlášť dámské a pánské. Nekuřácké prostředí v celém objektu ubytovny, venkovní koutek pro kuřáky.

Parametry

Turistický region
Krkonoše
Druh ubytovacího zařízení
Ubytovny
Název ubytovacího zařízení
Horská ubytovna Trutnov
Ulice a číslo popisné
Polská 171
Město, obec
Trutnov
PSČ
541 03
Celková kapacita zařízení (osob)
20
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití
- Parkování (10 m) - Autobusová zastávka (50 m) - Vlakové nádraží (150 m) - Obchod (450 m) - Restaurace (500 m) - Les (600 m) - Aquapark (2500 m) - Lyžařský vlek (4000 m) - Zoo Dvůr Králové (24 km) - Stezka korunami stromů Krkonoše (20 km) - Adršpašsko-Teplické skály (19 km)

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet

Horská ubytovna Trutnov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!