Home Ubytování Ubytování v zahraničí Keszthely Abbazia Club Resort
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Keszthely Abbazia Club Resort

Celá ČR
2. 12. 2015 - 14:25
130 488 Kč

Popis

Nabízíme prodej timeshare letovisko Keszthely Abbazia Club, který je vhodné používat každý druhý týden v roce, pro 4 osoby (K27.) Je byt. Nákupem vychutnat slevy až 2,091th.

Cena: 1.500.000 HUF / 4828 EURO / 130488 CZK

Náš hotel v centru města Keszthely přátelské, rodinné atmosféře zařízené apartmány s, kteří chtějí prozkoumat místní oblast rodiny a páry. Většina studií pro dva a čtyřčlenných apartmány jsou grand, XIX-XX. Vily Balaton století a bytové domy byly postaveny, zachovat původní vzhled budovy.
Abbazia Club Hotel je jeden hlavní budova, 7 a samostatné budovy stojí side-50-450 metrů. Zda zámku Festetics, město je jiné muzei nebo zakrýt korzózna jeden z pěší ulice napozna pláži nebo osvěžující koupel v jezeře - můžete zapomenout na své auto.
Apartmanjainktól dominanty města a jezera jen pár minut chůze od hotelu je k dispozici. Hlavní budova v naší restauraci a barem a recepcí jsou na vás čeká v budově označeny červeně, venkovní bazén a sauna jsou stojí za návštěvu pro ty, kteří chtějí osvěžit.
Díky své poloze a vlastnostech Abbazia Club Hotel je ideálním výchozím bodem v Balaton nebo cestování výlet, muzeum navštívit, aktivní odpočinek v kombinaci se softwarem, veselých folklórní večery, ochutnávky vín, pěší turistiku a cykloturistiku, a plavba stejně.
V našem hotelu si hosté mohou objednat řadu příležitostí. To nabízí řadu programů na celodenní výlet včetně Budapešti, Vídni a Záhřebu také zorganizuje výlety po městě. Na kratší výlety Herend a Balaton a Malé Balaton věnována chodcům. Večerní program nabízí také velmi široký: tam jsou tradice, hudební a taneční večery, Gypsy láska, turnaj, ochutnávky vín, nebo dokonce rolnické svatby, jakož. Chytrou volbou pro cestovatele všech věkových kategorií.

Kontakt:
Timeshare Universum Ltd.
Maďarsko, Budapešť v 1138 Népfürdő u. 21 / c
+36706260048

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Maďarsko
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Název ubytovacího zařízení
Timeshare Universum Kft
Ulice a číslo popisné
Erzsébet Királnyé Útja 23
Město, obec
Keszthely
PSČ, ZIP code apod.:
8360
Celková kapacita zařízení (osob)
4
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Fitness (posilovna)
Bazén
Restaurace

Keszthely Abbazia Club Resort

Zavřít Zavřít
Kupující
Timeshare Universum
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!