Home Ubytování Ubytování v zahraničí Petnehazy Club Hotel
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Petnehazy Club Hotel

Celá ČR
18. 5. 2016 - 16:53
257 641 Kč
Prodávající

Popis

Prodej Budapešť Petnehazy Club Hotel timeshare rekreační komplex skládající se z 44 týdnů každý rok, pro 6 osob v (P601. 'S) bytě, který je plně vybavena skandinávských chaty typu.
 
nabízeny k prodeji soukromým chaty se saunou, více místností, plně vybavená kuchyň, velkou terasou a krásným výhledem. Byt je útulný a moderní design, sofistikované zařízení k relaxaci, dobít ty, kteří chtějí, až 68 m2 podlahové plochy a poskytuje dostatek prostoru pro rodinnou dovolenou stejně. vyměněny v podobě chatové dovolenou nabízené také jiný čas, ale také vhodný pro dočasnému bázi výměny, se kterou můžete cestovat po celém světě! Jednorázový nákup příležitostné slevy bude mít nárok cestovat.

Koupí si můžete užít výhody až 2099 ..

Cena: 3.000.000. HUF / 9555 EURO / 257641 CZK

Šest-person chata s sauny:

- Vestavěný v sauně
- Dvoulůžkový pokoj
- Ložnice s manželskou postelí
- A rozkládací pohovka v obývacím pokoji
- Plně vybavená kuchyň
- koupelna
- Velká terasa
- telefon
- TV
- Trezor

Nachází se v kopcovitém zelené jedné Petneházy Club Hotel Budapest vynikající poloze ubytovacího zařízení nabízí tenisové kurty a na místě praxi golfové hřiště. , Tento hotel v Budapešti zelené plochy, romantické pobyty, rodiny s dětmi byty, vnitřní a venkovní bazény. Do centra Petneházy Club Hotel Budapest pár minut, Adyligeten, obklopené kopce údolí Buda.

Funkce Club Hotel poskytuje pohostinnost, přátelskou atmosféru, malebném prostředí, krásné památky hlavního záruky vy a vaše rodina a přátelé v bezstarostné, radostné relaxace a odpočinku.
 Služby, které činí pobyt ještě příjemnější:
krytý bazén, finská sauna, sezónní venkovní bazén a pro děti, tenisové kurty (v zimě krytý), sruby a hotelové pokoje vybavené kuchyně, koupelna, hlídané parkoviště zdarma, 24 hodin denně, úschovnu zavazadel, kyvadlová doprava, Pronájem kol program nabízí à la carte restauraci ačkoli.

Club Hotel Specialitou skandinávských typu chaty s vlastní saunou (45 kusů), které zajišťují pohodlný pobyt vybavená kuchyň a sociální zařízení pro 2 osoby, ale i pro rodiny s dětmi až 2-4-6 lidí a má vlastní prostornou terasu.

Uvnitř hlavní budovy a hotel může poskytnout dokonalou relaxaci double-lůžkové pokoje, pokoje jsou vybaveny panoramatickým výhledem.
Tyto apartmány mají kuchyňský kout a kabelové připojení na internet. Restaurace nabízí tradiční maďarská jídla panoramatickou terasu. Hosté mohou využívat také profesionální masáže, jízda na koni a okolní oblast a golfové hřiště.
Památky a muzea lze nalézt v okolí, navíc k tomuto programu, řada možností v Budapešti čeká na cestující. Není divu, že II. Okres (Rose Hill), favorit cestovatelé. Ideální pro všechny věkové kategorie prázdnin.

Kontakt: TS Universum Ltd.
Maďarsko 1138 Népfürdő u. 21 / C
+36706260048

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Maďarsko
Turistický region
Budapešť
Druh ubytovacího zařízení
Hotely ****
Název ubytovacího zařízení
Petneházy Club Hotel
Ulice a číslo popisné
Feketefej u. 2-4
Město, obec
Budapest
PSČ, ZIP code apod.:
1029
Celková kapacita zařízení (osob)
6
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Parkování u objektu
Internet
Klimatizace
Dětské hřiště apod.
Sportoviště, vhodné pro sport
Fitness (posilovna)
Wellness (vířivka, masáže atd.)
Sauna
Bazén
Balkón / předzahrádka
Restaurace
Bar

Petnehazy Club Hotel

Zavřít Zavřít
Prodávající
Timeshare Universum
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!