Home Ubytování Ubytování v zahraničí nabídka ubytování Norsko - Bergen
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

nabídka ubytování Norsko - Bergen

Celá ČR
10. 12. 2019 - 22:19
750 Kč

Popis

Norsko - Bergen

Popis: Nabízíme ubytování v Bergenu - NORSKO soukromé RD v blízkosti letiště. Cena je 750,-Kč/os./noc pro skupiny do 5 osob, do 1-4 osoby je cena 1050,-Kč/os./noc plus letenky TAM i ZPĚT do 5000,-Kč/os. Je zde vybavená kuchyně, WC, 6x postel, dále TV a wifi. V ceně je využití čerstvě nalovených ryb z mrazničky k vlastní spotřebě na oběd nebo k večeři úplně ZDARMA. Můžete zde tyto ryby grilovat na terase, samozřejmě ZDARMA. Dále nabízíme za příplatek 300,-Kč/os./do vyčerpání kreditu,  průkaz na místní tramvaj, kterou se dostanete až do centra BERGENU na prohlídky všech krás města. Po domluvě lze navštívit soukromým autem starou vikingskou vesnici, různé fjordy a skalní převisy nad fjordy, vyhlídkové trasy a terasy. Určitě je zde ale nutné počítat s mýtným systémem, který je ve městě i mimo něj dostatečně rozprostřený. Jednodenní výlet vyjde na mýtech asi kolem 1200,00 Kč podle trasy a vzdálenosti výletu. Rovněž nabízíme za příplatek využití soukromé lodi (viz. obrázek) s kapitánem k vyhlídkové plavbě (podle počasí), kde si můžete po domluvě vyzkoušet mořský rybolov a své úlovky si odvézt domů zmražené. Na osobu je povoleno 10 kg. Vše po domluvě přímo na místě. Můžete strávit krásné dny na moři nebo ve fjordech. Dále stojí za zmínku noční Bergen s pohledu z moře a další možnosti.

Dokážeme rovněž dojednat celou rybářskou výpravu, zde je vzhledem ke stavbě lodi maximální počet účastníků 4 osoby. Můžete zažít přímo lov lososů na řekách nebo lov velkých pstruhů nebo další ryby z moře jako jsou makrely, tresky, mníci, úhoři a další krasavce. Termíny a vše kolem takové výpravy se dozvíte na níže uvedeném kontaktu.

Neorganizuji žádné zájezdy, nejsem cestovní agentura nebo kancelář, pouze nabízím ubytování přímo v mém RD v Bergenu. Můžete přijet vlastním autem nebo vám pomůžu s nejlevnější letenkou. Doba pobytu záleží čistě na vás. Samozřejmě se musíme pouze domluvit, jestli je váš vybraný termín v RD volno. Klidně může jet i skupina lidí, dům je opravdu velký.

V případě, že se rozhodnete navštívit Bergen a budete chtít u mě přenocovat, tak prosím kontaktujte kontakt v Čechách na tel. +420 603450520 nebo pište své dotazy na email info@naryby365.cz

NEVÁHEJTE A ZAŽIJTE KRÁSY NORSKA ZA VELMI PŘIJATELNOU CENU !!!

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Norsko
Druh ubytovacího zařízení
Ubytování v soukromí
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
vlastní rodinný dům
Ulice a číslo popisné
Město, obec
Bergen
PSČ, ZIP code apod.:
Celková kapacita zařízení (osob)
8
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití
Výlety na moře, výlety autem do vnitrozemí (Vikingská vesnice, vodopády a další skvosty Norska). Vynikající možnost pro potápěče

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Venkovní ohniště
Balkón / předzahrádka
Vhodné pro kongresy a prezentace

nabídka ubytování Norsko - Bergen

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kateřina a Roman Závodní
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!