Home Ubytování Ubytování v zahraničí Slovensko -Dovolenka na chalupe - Malá Fatra Belá - Kubíková
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Slovensko -Dovolenka na chalupe - Malá Fatra Belá - Kubíková

Zahraničí
12. 3. 2021 - 11:11
5 500 Kč

Popis

„Chalupa pod Okruhlicou“ nachádzajúca sa v malebnej obci Belá - Kubíková obklopená nádhernou prírodou a očarujúcim vrchmi Národného parku Malá Fatra Vám ponúka na prenájom príjemné a atraktívne ubytovanie v súkromí rodinného domu, ktorý pozostáva z piatich samostatných izieb s celkovou kapacitou 25 osôb (17 lôžok + 8 prísteliek). K dispozícií sú 2 - 3 - 4 lôžkové izby s možnosťou prístelky.

PODROBNÝ popis + FOTO + cenník + obsadennosť....) nájdete na: https://www.ubytovanienaslovensku.eu/chalupa-pod-okruhlicou

Každé poschodie má vlastné sociálne zariadenia (sprchový kút, WC, umývadlo). Na prízemí sa nachádzajú 2 samostatné izby na ubytovanie a jedná veľká spoločná miestnosť – obývačka s krbom, televízorom, domácim kinom prepojená na plne vybavenú kuchyňu, ktorá slúži aj ako jedáleň. Na druhom podlaží sa nachádzajú ďalšie 3 izby na ubytovanie a kúpeľňa s hydromasážnou vaňou – vírivkou.

V suteréne rodinného domu môžete nájsť spoločenskú miestnosť s možnosťou posedenia pre 20 osôb, biliard, stolný futbal, stolný tenis, televízor, hernú konzolu Xbox či domáce kino. Na vyžiadanie možnosť dopriať si oddych vo fínskej saune.

Súčasťou areálu rodinného domu je vonkajšie posedenie s ohniskom vhodné na opekanie, či varenie gulášu v kotlíku. Taktiež sa tu nachádza i vnútorné posedenie v altánku s možnosťou grilovania v záhradnom krbe. Pre najmenších je k dispozícií pieskovisko, šmýkačka, hojdačka a rozsiahla záhrada. Parkovanie je zabezpečené priamo v objekte (4 parkovacie miesta) + pred domom. V objekte je k dispozícií satelit a Wifi pripojenie na internet. Ubytovanie je vhodné pre menšie, či väčšie skupiny návštevníkov, na firemné akcie a rodinné oslavy.

Cena prenájmu závisí od vybraného termínu (sezóna: leto,zima a mimosezóna) od 200 € - 250 € Objekt / Noc. Individuálne pobyty (Silvester, Veľká noc,...) od 300 € - 450 € Objekt / noc.

Pre bližšie informácie :

email: chalupapodokruhlicou@gmail.com

tel. číslo: 00421 911 031 379

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Slovensko
Turistický region
Malá Fatra
Druh ubytovacího zařízení
Chalupy
Umístění v rámci obce
jiný druh umístění
Název ubytovacího zařízení
Chalupa pod Okruhlicou
Ulice a číslo popisné
108
Město, obec
Belá - Kubíková
PSČ, ZIP code apod.:
01001
Celková kapacita zařízení (osob)
25
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Dětské hřiště apod.
Sauna
Krb
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Vhodné pro kongresy a prezentace

Slovensko -Dovolenka na chalupe - Malá Fatra Belá - Kubíková

Zavřít Zavřít
Prodávající
Chalupa pod Okruhlicou
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!