Home Ubytování Ubytování v zahraničí Ozdravné pobyty ve Španělsku
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ozdravné pobyty ve Španělsku

Zahraničí
22. 1. 2020 - 09:32
9 000 Kč
Prodávající

Popis

Dopřejte si dovolenou i na podzim nebo v zimě, plnou slunce, moře a nádherných čistých pláží spojenou s ozdravným pobytem, navíc na místě, patřícím k nejzdravějším oblastem na světě.Ubytování je zajištěno v Torrevieja, 150m od pláže, v malém, ale hezkém apt, se 2 ložnicemi, jedna ložnice s manželskou postelí, druhý pokoj je malý a má rozkládací pohovku, plně vybavená kuchyň je propojená s obývacím pokojem a balkónem, ze kterého je boční výhled na moře. Nebo si můžete vybrat apt pro 4 osoby.
Bahenními koupelemi je proslulé středisko Lo Pagán u Mar Menor, cca 30 km od Torreviejy. Nacházejí se zde malá jezírka s léčivým bahnem, která jsou pokládána za největší přírodní bahenní "lázně" v Evropě. Léčebné účinky vody v Mar Menor spočívají ve zvýšené koncentraci minerálů a solí (42,2 - 46,7 %), např.kyslík (4,5 - 6,5 ml/l)a zdejší léčivé bahno (fango)je známé pro svoji léčebnou hodnotu. Obsahuje vysoké procento vápníku, hořčíku, sodíku, fluóru, chlóru a síry. Hodnota PH je 7,12 - 8,45. Můžete se natírat bahnem sami, je to zdarma a to je skvělá zpráva, pokud máte velkou rodinu. Bahenní koupele můžete využívat od 1 roku do sta let. Toto bahno pomáhá při léčbě kožních chorob,lupénky, ekzémů, vyrážek, akné, různých zánětů a alergií. Má totiž schopnost rychlého vstřebávání, neutralizace kyselosti a stimulace účinků, což je podstatné pro hojení ran a zlomenin. Lehce rozetřená vrstva bahna absorbuje všechny jedy povrchového systému kůže. Všech výše zmíněných účinků bahna se využívá i k chorob pohybového ústrojí. Vrstva bahna aplikovaná na kůži pohlcuje všechny toxické látky z periferního systému pojivové tkáně a odvádí toxické látky z části pokožky zvané škára. Funguje tak jako opravdový sací papír. Kromě toho má bahno vysokou tepelnou vodivost a díky tomu také protizánětlivé účinky tolik potřebné v případě léčby a prevence onemocnění jako je revmatismus, artritida, artróza, dna, ale také při rehabilitacích po zlomeninách kostí, problémy se záněty šlach a pohybového ústrojí vůbec. V ceně je ubytování v Torrevieja, přeprava do Lo Pagán (9x), zapůjčení 1 slunečníku na pláž, chladící tašky, kbelíku na jednodušší nabírání bahna a houby k usnadnění smývání bahna.
Poradím s letenkou (Ryanair od cca 3000,- Kč zpáteční ) nebo jízdenkou, i s pronájmem auta. Doporučím pláže, obchody a mnoho jiného. Můžu Vás vyzvednout na letišti a zavézt na místo
Cena za 14denní pobyt, pro 2-3 osoby je 1300eur.
Více inf. na www.ekomaostrava.cz nebo na http://dovolena-costa-blanca.webnode.cz/ Email:jarmilaw@post.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Španělsko
Turistický region
Costa Blanca
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Název ubytovacího zařízení
JAWE
Ulice a číslo popisné
Calle Valencia
Město, obec
Torrevieja
PSČ, ZIP code apod.:
03185
Celková kapacita zařízení (osob)
4
Popis možností pro děti
Pláže velice vhodné pro děti, s pozvolným vstupem do vody
Popis možností sportovního vyžití
Procházky po pobřeží Půjčocny kol, i elektrických Veškeré vodní sporty Petangue Mini Golf Nabídku zážitků připravím

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Klimatizace
Fitness (posilovna)
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Možnost stravování v objektu
Restaurace

Ozdravné pobyty ve Španělsku

Zavřít Zavřít
Prodávající
Weissová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!