Home Ubytování Ubytování v ČR Ubytování LIPNO Nová Pec - Apartmány Herry
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ubytování LIPNO Nová Pec - Apartmány Herry

Jihočeský kraj
1. 4. 2020 - 11:50
250 Kč
Prodávající

Popis

Ubytování na Lipně - rezervujte si ještě poslední volné termíny.

Pronájem apartmánu - 2 plně vybavené apartmány - v každém 2 ložnice po 2 postelích, WC, sprchový kout, TV, internet, kuchyňka - vybavená nádobím, dvojplotnou, mikrovnou troubou, ledničkou. Parkování u objektu - uzavřená zahrada.
Apartmány se nacházejí v Nové Peci na Šumavě na začátku Lipenského jezera. V létě - cykloturistika, inline....
Skvělá dovolená pro rodiny s dětmi - v ceně možnost používání dětské postýlky, jídelní židličky. Na zahradě dětské pískoviště, houpačky, trampolína, skluzavka .....
Cena na osobu na den 350,- Kč - děti 250,-
Region Šumava, Jižní Čechy, Český Krumlov, Černá v Pošumaví, Horní Planá, Nová Pec, obec Lipno i údolní nádrž Lipno, lipenské jezero, Šumava, Kramolín, Hochficht a vůbec celé Lipno a lipensko je zárukou dobré volby a širokých možností po celý rok.
Možnosti v okolí Lipna: Pěší turistika, kola a cykloturistika, bruslení, Nordic Walking, všechny sporty i vodní (loďky, šlapadla, windsurfing, jachting, katamarány, rafty, kanoe a plavba Vltava dolní nebo Vltava horní, plavba parníkem po Lipně, plavání a koupání ve Vltavě i Lipně), koně, rybolov Lipno a houbaření Šumava, bobová dráha na Lipně, celoroční lanovka Lipno – Kramolín, rakouský Hochficht, golf i tenis u Lipna. Město Český Krumlov s prohlídkou města i otáčivho hledíště, Rožmberk, Kleť, Hluboká nad Vltavou, Lipno nad Vltavou, Vitkův hrádek, Šumava a Boubín, atd.
Děkujeme za čas, který věnujete nabidce našeho Penzionu i celé Šumavy a Lipna. Věříme, že v případě uskutečnění ubytování a návštěvy právě originální lokality Šumava – Lipno, budete max. spokojeni.

Parametry

Turistický region
Šumava a podhůří
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Název ubytovacího zařízení
Apartmány Herry
Ulice a číslo popisné
Nová Pec
Město, obec
Nová Pec
PSČ
Nová Pec
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Ubytování LIPNO Nová Pec - Apartmány Herry

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michaela Luxová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!