Home Ubytování Ubytování v ČR Ubytování na Šumavě - Hotel Churáňov***
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ubytování na Šumavě - Hotel Churáňov***

Celá ČR
23. 7. 2018 - 16:13
Dohodou
Prodávající

Popis

Dovolujeme si Vás pozvat k ubytování v našem hotelu Churáňov***

Hotel Churáňov*** leží ve výšce 1 000 metrů nad mořem v Chráněné krajinné oblasti Šumava a 200 metrů od sjezdovek a běžkařských tratí.

Hotel svým hostům nabízí ubytování v komfortně zařízených dvoulůžkových, třílůžkových a rodinných (čtyřlůžkových) pokojích, apartmánech s ložnicí a obývacím pokojem a také ve dvou mezonetových apartmánech s ložnicí, obývacím pokojem a kuchyňkou. Každý pokoj je kompletně vybaven dle běžných trendů pro tří hvězdičkový hotel, TV, telefonem, bezpečnostním trezorem, vysoušečem vlasů, bezdrátovým internetem Wi-Fi a vlastním sociálním zařízením.

Dále je zde hostům k dispozici restaurace, kavárna s tanečním parketem a barem. Snídaně formou bufetu a večeře jsou dle obsazenosti hotelu buď servírované, nebo též formou bufetu.

V letním období - je hotel Churáňov ideálním místem pro pěší turistiku, cyklistiku, kdy je zajištěna na hotelu úschovna kol.

-cyklistické výlety na kole
-poznávání mimo Churáňov
-pěší výlety po okolí - Rozhledna -Skokanský můstek
-Lanový park
-Lanová dráha

V zimním období - je tato oblast centrem sjezdového i běžeckého lyžování. Pro naše hotelové hosty je k dispozici úschovna lyží. Hotel je ideálně položen přímo u jedné ze sjezdovek u Horejšů,což obzvlášť ocení rodiče s menšími dětmi a lyžařské kurzy. Pro naše ubytované hosty nabízíme výhodné ceny skipasů ve spolupráci s lyžařským areálem Zadov. Skibusem se zdarma dostanete také do velkého lyžařského areálu Kobyla.

K hotelu se hosté pohodlně dostanou vlastním autem, kdy je hostům během celého pobytu zajištěno parkování zcela zdarma. Z Prahy 5 – Na Knížecí jede s přestupem ve Vimperku linkový autobus, který hosty doveze na autobusovou zastávku ,, Zadov – Hotel Churáňov“ . Nejbližší vlaková zastávka se nachází ve Vimperku (cca 13 km), odkud je možné pokračovat dále také autobusem.

V případě bližších informací navštivte prosím naše stránky www.churanovhotel.cz V případě skupinové rezervace je cena stanovena individuálně.

Recepce:+420 607 414 444,+420 388 428 107

Jednotlivé rezervace:
recepce@churanovhotel.cz

Skupinové rezervace:
obchod@churanovhotel.cz
+420 607 464 444

Těšíme se na Vaší návštěvu

Parametry

Turistický region
Šumava a podhůří
Druh ubytovacího zařízení
Hotely ***
Název ubytovacího zařízení
Hotel Churáňov
Ulice a číslo popisné
Město, obec
Zadov
PSČ
384 73
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Ubytování na Šumavě - Hotel Churáňov***

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman Polanský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!