Home Ubytování Ubytování v zahraničí Apartamenty Chorvatsko NOVALJA POTOCNICA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Apartamenty Chorvatsko NOVALJA POTOCNICA

Celá ČR
19. 4. 2018 - 23:50
Dohodou
Prodávající

Popis

DOVOLENA v Soukromý apartmány MacAdams v Potočnici ostrov Pag Chorvatsko.

V teplem klíne more na Vás ceká s otevrenou nárucí Potocnica Novalja ostrov Pag CHORVATSKO , vyznacující se dobrým podnebím strredomorí, pripravený oslovit Vás nádherne rozcleneným pobcrežím, kouzelnými barvami a rozmanitými zvuky morských vln. Malebná príroda, mírné podnebim pohostinnost a veselá povaha místních obyvatel zaruci, že Vaše dovolená na ostrove Pag bude nezapomenutelnou.


Když se po 15-ti minutové jízde trajektem z pevniny na ostrov Pag vydáte cestou, která vede surovým ostrovním skalnatým krajem, pred Vámi se najednou objeví, jako nevyhnutelný cíl Vaší cesty, Novalja - turistické stredisko ostrova. Vydáte-li se dále k severozápadní cásti ostrova, pochopíte podstatu tohoto vyprávení o Potocnici.


Každý kímen, každé místo svedcí o bourlivé minulosti, která zanechala vzácné historické a kulturní dedictví. Mezi cetnými archeologickými nálezy a pozustatky je nejduležitejším rímský vodovod z D. století n.l., vytesán do skály, pozustatky bazilik z doby raného krestanství a relikviár ze IV.století n.l. V klnotnici kulturního bohatství pritahuje pozornost atraktivni lidový tanec "naški" se skvostným lidovým krojem. Jako perly v náhrdelníku obklicují Potocnici prekrásne pláže: Zrce, Caska, Straško, Trincel, Babe a Vrtic, které Vás získají svým pruhledným modrozeleným morem.


Stopy své štedrosti priroda nesobecky zanechala v Potocnici. Pod korunami staletých oliv, v hlubokém tichu si najdete svuj koutek mezi modri a zelení, kde na chvíli zastavite cas. V kolébce teplého more se oddáte požitkum léta.


Apartmány MacAdams byly postaveny v roce 1996 a rozšíreny v roce 1999. Jsou zde využity všechny pozitivní vymoženosti prímorské a ostrovní architektury. Ctyrlužkové a dvoulužkové apartmány s cetnými oblouky a romantickými terasami, chránenými pred sluncem, poskytují pravý stredozemni zážitek.

Velké a vzdušne apartmány jsou dvou, ctyr a šestilužkové s možností pristýlky. Všechny apartmány jsou vybavené kompletní kuchynkou vcetne lednice s mrazákem, barevným televizorem se satelitem a sociálním zarízeníml. Každý apartmán má vlastní terasu s výhledem na volné more. Primo u penzionu je klientum k dispozici bazén 15 x 5 m m se sladkou vodou. Nad ním je útulná restaurace, kde je po celý den poskytováno obcerstvení. Na praní je možné objednat polopenzi z místních specialit, nebo mezinárodní kuchyni. Koupání je možné prímo pod penzionem, nebo v druhé zátoce vzdálené cca 150 m, která má pozvolný píscitý vstup do more, ideální pro malé deti. Pro milovníky potápeni je v Novalje kompletni servis, vcetne možnosti získání mezinárodního prukazu opravnujícího k provozování potápecskeho sportu.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Chorvatsko
Turistický region
Ostrov Pag
Druh ubytovacího zařízení
Ubytovny
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Potocnica ostrov Pag
Ulice a číslo popisné
109
Město, obec
Potocnica
PSČ, ZIP code apod.:
53291
Celková kapacita zařízení (osob)
56
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Internet
Klimatizace
Dětské hřiště apod.
Bazén
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Možnost stravování v objektu
Restaurace
Bar

Apartamenty Chorvatsko NOVALJA POTOCNICA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Adam pavic
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!