Home Ubytování Ubytování v ČR Ubytování v Českém ráji
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ubytování v Českém ráji

Liberecký kraj
18. 8. 2017 - 08:51
240 Kč
Prodávající

Popis

Chalupa č. p. 2 ve Svatoňovicích - bývalé hospodářské stavení se nachází v klidném prostředí na okraji obce a sousedí s chalupou čp. 30 - dříve výměnkem, který je také pronajímán.Prostorný dvůr je uzavřen oběma chalupami, stodolami, budovou historické vodárny, ploty a dvěma bránami. Ve stodole je k vidění prvorepublikové zemědělského vybavení. V usedlosti se pronajímají čtyři samostatné části. Chalupa č. p. 30 a chalupa č. p. 2,ve které se nacházejí tři samostatné části: A, B, C. Tyto části jsou od sebe stavebně odděleny ve všech svých prostorách a mají samostatné vchody. V přízemí je vždy obývací pokoj s kuchyňským koutem s kompletním vybavením pro přípravu stravy a koupelna se sprchou a WC.

Ložnice a pokoje: Celková kapacita ubytování je 37 osob. Po dohodě, ve výjimečných případech lze zvýšit, komfort ubytování je pak úměrně snížen. Usedlost je možno pronajmout jedné skupině nebo jednotlivé části samostatně. U všech částí vedou z přízemí do ložnic v podkroví dřevěné schody. Výměnek - chalupa č. p. 30 - pro 12 osob /minimální počet ubytovaných je 6 osob/ - v přízemí kuchyně, koupelna, společenská místnost s možností spaní, v podkroví tři ložnice 1/2,1/3 + dětská postýlka a 1/5.Chalupa č. p. 2 - pro 25 osob: část A /minimální počet ubytovaných je 6 osob/ je nejprostornější v přízemí i v podkroví. V podkroví jsou 3 ložnice 1/6,1/3 s možností 2 přistýlek a 1/2.Další přistýlky lze použít v obytné místnosti v přízemí a v průchozí místnosti v podkroví. Části B a C /minimální počet ubytovaných jsou 3 osoby/ mají vždy po jedné ložnici v části B pro 5 osob, v části C pro 4 osoby + dětská postýlka, opět je možnost přistýlky v obývací místnosti v přízemí. K dispozici jsou celkem tři dětské postýlky, kolíbka, vanička s koupacím lehátkem, dětská stolička ke stolu, nočník. V objektech jsou zčásti koberce, přezouvá se zde, tedy přezuvky sebou.
Sociální zařízení: Každá část má samostatnou koupelnu s teplou a studenou vodou, se sprchovým koutem, WC, samostatným elektrickým bojlerem, v části A jsou dvě umyvadla se zrcadly, v části B a C je vždy po jednom umyvadle s toaletním zrcadlem.

Vytápění: Chalupa č. p. 30 - krbová kamna, 4x akumulační kamna a přenosný elektrický přímotop. Chalupa č. p. 2,část A je vybavena krbovými kamny a třemi elektrickými akumulačními kamny a přenosným přímotopem. Části B, C jsou vybaveny elektrickými akumulačními kamny a přenosnými el. přímotopy.
Doprava, parkování: Příjezdová trasa: silnice č. I/35 Jičín - Újezd pod Troskami - Radvánovice - Sedmihorky. V Sedmihorkách odbočit u Motelu EVEN na Lestkov, po 2 km narazíte na osadu Svatoňovice, zde ve středu obce, 50 m za malinkou požární zbrojnicí, kde je i autobusová zastávka, odbočit vlevo na příjezdovou cestu k objektu, tato příjezdová cesta je obvykle označena dřevěnou tabulí s nápisem "UBYTOVÁNÍ SVATOŃOVICE Č. P. 2,Č. P. 30".
Zastávka vlaku „Sedmihorky“ vzdálená 2 km. Po dohodě zajistíme dopravu při nástupu a ukončení pobytu - v ceně.
Zastávka autobusu „Svatoňovice“ vzdálená 100 m.
Stravování
Všechny části jsou kompletně vybaveny pro plnohodnotnou přípravu a komzumaci stravy. Vybavení: nerez nádobí a příbory, rychlovarná konvice, el. sporák s troubou, chladnička, mikrovlnná trouba. Jedná se o čtyři vybavené kuchyně. Nejbližší posezení U Švýcara s točeným pivem a možností menšího občerstvení. Dále je v obci Karlovice směrem k hl. silnici na Turnov I/35 ve vzdálenosti necelého kilometru, plnohodnotné stravování lze najít v Karlovicích při vyústění na silnici I/35 ve směru na Turnov v motorestu Even. Přes silnici I/35 a za železničním přejezdem ve směru na lázně Sedmihorky je restaurace Bowling Sedmihorky se čtyřmi dráhami na hraní bowlingu a pak další množství občerstvení od jara do podzimu je v areálu autokempu Sedmihorky.
Vybavení chalupy
Každá část má vlastní venkovní posezení. K dispozici je dále zastřešený altán propojený s otevřenou částí stodoly, kde je umístěn stůl na stolní tenis, dále se ve dvoře nachází venkovní dětský koutek s pískovištěm, houpačkou a ohniště. V ceně je zapůjčení dětské postýlky a zahradního grilu. Parkování na oploceném pozemku. Možnost uložení a uzamčení vlastních kol pro 35 osob.

Výlety, atrakce, zábava
Ideální výchozí místo pro turistiku a cykloturistiku. V blízkosti se nachází řada turistických atraktivit Českého ráje: Trosky, Kost, Hrubá Skála, Valdštejn, Kozákov, skalní města - Hruboskalsko, Besedice, Klokočí, lázně Sedmihorky, zámky Hrubý Rohozec, Sychrov. Koupání: přírodní koupaliště ATC Sedmihorky nebo Sportovně rekreační areál Maškova zahrada v Turnově (venkovní koupaliště, skatepark, hřiště s umělou trávou, in - line okruh)
Pokud nebude dohodnuto jinak, nástup u týdenních pobytů je v sobotu od 15.00 hod. do 17.00 hod., opuštění objektů pak v sobotu do 10.00 hod..Ceník ubytování / pronájmu (kapacita 2 až 37 osob - 8 ložnic)
Ceny za noc : 250,- Kč za osobu. Děti do 1 roku zdarma, děti 1-18 let 200,-Kč / noc. Od 18.8. do 30.8.2017 ve slevě 240,-Kč a 190,-Kč

Parametry

Turistický region
Český ráj a okolí
Druh ubytovacího zařízení
Chalupy
Umístění v rámci obce
na okraji obce
Název ubytovacího zařízení
Ubytování Svatoňovice Mirka
Ulice a číslo popisné
Svatoňovice
Město, obec
Karlovice
PSČ
51101
Celková kapacita zařízení (osob)
37
Popis možností pro děti
prostorný uzavřený dvůr, pískoviště, houpačka, zastřešený stůl na stolní tenis, herna pro děti. Volno je od 18.8.2017 do 26.8.2017 pro 12 osob, od 26.8.2017 do 30.8.2017 je volná celá kapacita 37 osob. Objekty lze pronajmout jedné skupině nebo každou ze čtyř částí samostatně.
Popis možností sportovního vyžití
cyklisté vítáni, samostatná uzamykatelná kolárna s kapacitou 35 kol, zastřešený stolní tenis,

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Vhodné pro invalidy
Parkování u objektu
Dětské hřiště apod.
Krb
Venkovní ohniště
Vlastní WC na pokoji
Možnost stravování v objektu

Ubytování v Českém ráji

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mirka Kostříková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!