Home Ubytování Ubytování v ČR OPILÝ SKLEP - pronájem apartmánu se soukromým vinným sklepem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OPILÝ SKLEP - pronájem apartmánu se soukromým vinným sklepem

Jihomoravský kraj
17. 6. 2019 - 11:57
4 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k pronájmu jedinečný objekt - apartmánový dům s vlastním vinným sklepem a garáží, který je součástí tzv. Opilých Sklepů ve vinařské oblasti Velké Pavlovice. Jeho předností je ojedinělý design inspirovaný samotným Gaudím, kdy každý sklep má jinou barvu a je jinak otočený, spolu ale tvoří nádherný celek 15 samostatně stojících sklepů nad obcí Velké Pavlovice.

Objekt má malou terasu pro 4 lidi před domem, následně je zde předsíň se skříněmi, plně vybavená kuchyň a velký obývací pokoj s masivním kulatým dubovým stolem a židlemi pro pohodlné posezení s přáteli. Vedle kuchyně se nachází koupelna s WC. Dále se dolů schází do soukromého vinného sklepa, kde je možnost vyzkoušet vína z Velkých Pavlovice a okolí.

Na patře se nachází 2 samostatné ložnice (2+2 každá) s vlastní koupelnou (umyvadlo, sprchový kout a WC) a s vlastní lodžií nebo balkonem s překrásným výhledem na okolí. Na patře se také vstup na zadní terasu s posezením a grilem otočenou za západ. K apartmánu pak patří ještě travnatá plocha za objektem.

Popis apartmánu
Opilý sklep poskytuje ubytování pro 2 až 8 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice a pokoje: 2x ložnice, každá má 1x manželskou postel s nočními stolky + 1x velká přistýlka 160x200cm pro 2 dospělé. Každá ložnice má vlastní koupelnu s umyvadlem, sprchovým koutem a vlastním WC + má vlastní lodžii nebo balkón s překrásným výhledem na okolí. V každé ložnici najdete TV, šatní skříň.

Sociální zařízení: 2x samostatná koupelna ( umyvadlo, sprchový kout a WC).

1x umyvadlo a WC (v 1.patře hned vedle společenské místnosti).

Vytápění: Podlahové topení + elektrické přímotopy, v koupelnách elektrické žebříky.

Doprava, parkování: Parkování pro 1 vozidlo před objektem, pro 2 vozidlo možnost parkování v el. garáži, dále cca 100m od objektu se nachází parkoviště pro hosty Opilých sklepů.

Stravování
400m je obchod, v obci je několik restaurací, možnost zařízení cateringu, nebo degustace vín.

Vybavení apartmánu
Plně vybavená kuchyň (lednice, mrazák, el. trouba, el. mikrovlnka, myčka nádobí, sklokeramická deska, digestoř, veškeré nádobí, dále stůl pro min. 8 lidí, židle, hi - fi systém bluetooth, posezení před objektem, za objektem, vlastní vinný sklep s vínem na prodej, garáž, 2x TV v ložnicích, WiFi v objektu.

Parametry

Turistický region
Lednicko-valtický areál a Pálava
Druh ubytovacího zařízení
Apartmány
Umístění v rámci obce
na samotě
Název ubytovacího zařízení
OPILÝ SKLEP
Ulice a číslo popisné
Pod Starou Horou 6
Město, obec
Velké Pavlovice
PSČ
69106
Celková kapacita zařízení (osob)
8
Popis možností pro děti
Popis možností sportovního vyžití
Výlety, atrakce, zábava Mikulov Lednicko - valtický areál Pálavské vrchy, Novomlýnské nádrže Rozhledna Slunečná Vinnařství u Kapličky - restaurace, wellness, diskotéka Kaple sv. Urbana − patrona vinařů Vinařská obec Velké Bílovice s největší výměrou vinic v ČR Vrbice, v pískovci kopané vinné sklepy pod kopcem Stráž Aqualand Moravia, Pasohlávky Možnosti koupání: vodní nádrž Nové Mlýny, koupaliště Němčičky, koupaliště Horní Bojanovice, rybník Šutrák, bazén Hustopeče, koupaliště Hustopeče, rybník Velký Bílovec, Mlýnský rybník, lom Mariánský mlýn, Aqualand Moravia, bazén Břeclav, koupaliště Břeclav, koupaliště Mikulov - Riviéra, koupaliště Žabčice, koupaliště Uhřice. Blízká lyžařská střediska: Němčičky.

Možnosti a vybavení ubytovacího zařízení

Možnost domácích zvířat
Parkování u objektu
Internet
Krb
Vlastní WC na pokoji
Balkón / předzahrádka
Možnost stravování v objektu

OPILÝ SKLEP - pronájem apartmánu se soukromým vinným sklepem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Karel Vadura
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!